0181-662702

Praktische info

Inschrijven

Wilt u patiënt worden in onze praktijk? U bent van harte welkom. Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek met een van onze teamleden voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding om u wegwijs te maken in onze praktijk.

U kunt het inschrijvingsformulier op deze site gebruiken, maar u mag zich ook telefonisch of per email aanmelden.

Wijzigingen doorgeven

Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Zijn er wijzigingen in uw gezinssamenstelling (geboorte, overlijden, echtscheiding)? Geef het alstublieft aan ons door. Ook indien u besloten heeft voortaan naar een andere tandarts te gaan, willen wij dat graag weten.

U kunt voor het doorgeven gebruik maken van het wijzigingsformulier op deze site

Acute pijn of spoedeisende tandhulp nodig?

IIndien de praktijk gesloten is kunt u het bericht op ons antwoordapparaat (0181-662702) beluisteren. Daarop wordt verteld wie er dienst heeft op dat moment. Houdt u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.

Op de website van de Tandartsenkring Nissewaard kunt u deze informatie ook terugvinden.

Informatiefolders

Wilt u meer weten over het gebit, het tandenpoetsen of zaken die te maken hebben met de tandarts? Raadpleeg dan onze informatiekaartjes in de wachtkamer. U kunt ook uw antwoorden vinden op www.allesoverhetgebit.nl

Vacatures

Op dit moment staan er bij ons geen vacatures open.

Klachten

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of hebben behandelden? Vertel het ons! Vraag om een verhelderend gesprek. We kunnen dan nog eens uitleggen waarom iets op een bepaalde manier is gegaan. Wellicht kunnen we dan gezamenlijk tot een oplossing komen. Lees meer hierover op onze klachtenpagina.

Contact info

Gouwershoeck 2
3218 XL Heenvliet
0181-662702
info@mondzorgheenvliet.nl
www.mondzorgheenvliet.nl

Openingstijden

Maandag: 07:45 tot 17:15
Dinsdag: 07:45 tot 17:15
Woensdag: 07:45 tot 17:15
Donderdag: 07:45 tot 17:15
Vrijdag: 07:45 tot 17:00
Zaterdag: Op afspraak

Pauze Ma-Do: 12:00 tot 13:15